Първи трейлър на Трансформърс: Ера на изтребление

 

Първа среща с неизвестен до сега тарнсформър

 

 

През последните дни Майкъл Бей и екипът на „Трансформърс: Ера на изтребление“ постепено  повдигат завесата към новата продукция от хитовата кино поредица „Трансформърс“.

 

 

Първият трейлър на филма напълно завладя киноманите и оправда очакванията на зрителите за истински, зрелищен и експлозивен екшън в стил Майкъл Бей, който очаквано ще видим в 3D и IMAX 3D. Паралелно с това обаче, видеото разкрива елементи от промяната на историята и взаимоотношенията между новите герои на Марк Уолбърг – Кейд - и Никола Пелтц, в ролята на дъщеря му Теса. Третият нов персонаж – Шейн (обещаващият талант Джак Рейнър), също е част от новия семеен кръг, в който ни въвлича филма.

 

 

 

 

Истинска тръпка във видеото за всеки зрител се очертава и появата на неизвестен до сега трансформър, чиято роля все още е загадка, както и все по-осезаемата и впечатляваща визия на диноботите в действие. Старият очукан камион, който Кейд (Марк Уолбърг) купува и „събужда“ явно отдавна е на Земята, но каква е връзката му с Оптимус Прайм и другите аутоботи предстои да видим.

 

 

Чети и: Романтична и сладникава "Безумна любов"

 

 

Сред другите актьори в „Трансформърс: Ера на изтребление“ е Станли Тучи („Игрите на глада“), чийто герой в новото видео загатва за настъпването на новата ера, в която Земята може би няма да се нуждае от трансформърите.

 

 

Заедно с трейлъра от студиото показаха и плакати на главните действащи лица, а зрителите остват с нарастващо очакване и възбуден апетит за още подробности от сюжета на „Трансформърс: Ера на изтребление“.

 

 

Официалната световна и българска премиера на „Трансформърс: Ера на изтребление“ е на 27 юни 2014 г. в кината на 3D и IMAX 3D.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV