Яна Грудева води "Жените говорят"

 

Най-шумното женско шоу в българския ефир е с един час по-дълго

 

 

В най-женския месец от годината TV7 и продуцентите от "Междинна станция" поднасят подарък на нежната част от аудиторията си. От 15 март телевизионното време на най-шумното женско шоу в българския ефир "Жените говорят" е с един час по-дълго. Нещо повече – към екипа от водещи на предаването се присъединява и очарователната Яна Грудева.

 

 

Така от 15-ти март, събота, женското шоу на TV7 ще започва с един час по-рано, в 11:00 часа. В предаването ще бъдат включени и много нови теми и рубрики: полезни съвети за добра форма, училище за родители, най-новото в света на диететиката, атрактивни гости. И разбира се – много настроение и музика на живо с бенда на Дани Милев. Очарователните водещи на "Жените говорят" Жени Калканджиева, Мая Савова, Ива Екимова и Яна Грудева ще владеят ефира всяка събота и неделя от 11 до 14 часа само в Терминал 7 – дългото семейно шоу на TV7.

 

 

Не само в неделните издания, но вече и в събота в "Жените говорят" разследващият журналист Светослава Рудолф ще продължава да разкрива най-строго пазените тайни от близкото минало и да разказва загадъчни истории в рубриката си "Мистерии и факти".

 

 

Светските репортерки на женското царство Ина Живова и Деси Цонева са заредили нови, изненадващи и любопитни интервюта и репортажи за най-скандалните и любими звезди. Катерина Евро ще запази ролята си на изкусен кулинар в тричасовото шоу на двата дни от уикенда. Този път обаче тя ще предизвика водещите на кулинарния тепих, за да разкрие тайните от домашните им готварски книги.

 

 

 

 

Свеж полъх в ефира ще бъде рубриката "Малките жени говорят". От какво се вълнуват подрастващите, как протича животът на най-малките зрители на TV7 между училищния двор и класната стая, ще ни показват невръстните гост-водещи, всяка събота и неделя между 11 и 14 часа по TV7.

 

 

Чети и: Първи трейлър на Трансформърс: Ера на изтребление

 

 

Отново от 15 март от ефира се оттегля култовото предаване "Сблъсък". След като в края на миналата година мястото на емблематичните водещи Иван и Андрей беше заето от победителя от първия сезон на "Къртицата" Любомир Жечев и оперния певец Юлиан Константинов, сега "Сблъсък" предава щафетата на "Жените говорят".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV