Ето я вампирката Ренесме

 

Тя е кръвопиещата дъщеря на Бела и Едуард

 

 

Американското списание Entertainment Weekly публикува първите снимки на Ренесме – дъщерята на Бела и Едуард. Ексклузивните кадри можете да бъдат видени и в сайта на списанието. Малката красавица, изиграна от Макензи Фой, ще има ключова роля в дългоочаквания финал на сагата - "Здрач: Зазоряване – част II".

 

 

Когато феновете последно видяха Бела, младоженката току-що беше превърната в жаден за кръв вампир от своя любим Едуард, който по този начин спаси живота й след усложнения при раждането на детето им. В последния филм от поредицата бебето вече е млада госпожица... полу-човек, полу-вампир.

 

 

"Това е изключително важна роля", споделя режисьорът Бил Кондън.. „Кристен и Робърт бяха страхотни с Макензи. У тях се прояви истински родителски инстинкт, грижеха се за нея. Понякога се налагаше да прекъсвам задълбочените им разговори, за да снимаме следващата сцена“.

 

 

Самата Кристен потвърждава, че разговорите с Макензи са били истинско удоволствие. „Винаги ми е любопитно какво се случва в умовете на децата на снимачнатаплощадка. Тя е много близко до възрастта, на която аз започнах кариерата си“.

 

 

"Здрач: Зазоряване – част II" тръгва по световните екрани, включително в България, на 16 ноември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV