"Ханибал" се завръща по AXN на 7 април

 

Вторият сезон на сериала идва с нови попълнения в актьорския състав

 

 

След като предястието беше сервирано и изядено през есента на миналата година, дойде време за основното ястие на масата на доктор Ханибал Лектър.

 

 

Изкусен психолог и несравним майстор на манипулацията, в неговите ръце всеки човек се превръща в парче глина. Във втори сезон, д-р Лектър продължава опасния си танц с ФБР и все още не е ясно, дали маската на нормален човек ще му седи удобно още дълго или истинската му същност ще надделее и ще застраши живота на тези, които са най-близо до него.

 

 

След редица неоспорими доказателства, включително и ухото на една от жертвите намерено в корема му, страдащ от амнезия и предаден от най-близките си, Уил Греъм е обвинен в престъпленията извършени от серийния убиец "Имитаторът". За да спаси живота си и да докаже невинностаа си Уил е принуден да обърне прожекторите към Ханибал Лектър.

 

 

Втори сезон заварва шефа на отдела по поведенчески анализ към ФБР Джак Крофърд в труден момент. С най-могъщото си оръжие - Уил Греъм захвърлен в затвора и обвинен в убийство, стабилността на Джак е силно разклатена. Грижейки се за умиращата си жена, докато се опитва да разреши един от най-големите случаи в историята на ФБР, Джак ще бъде подложен на изпитание, каквото никога не е предполагал, че може да го сполети.

 

 

 

 

Д-р Алана Блум - професор по психология и консултант към ФБР, винаги е била най-пламенният застъпник за Уил Греъм, съветвайки Джак Крофърд да бъде предпазлив, когато използва неуспоримия му талант да залавя най-опасните престъпници. Лоялна към тези, които я заобикалят, д-р Блум остава непоклатима в окото на бурята, но същевременно не може да пренебрегне доказателствата срещу Уил.

 

 

Към звездния актьорски състав на Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн и Каролин Давернас, във втори сезон се присъединяват още две холивудски знаменитости – Джилиън Андерсън (”Досиетата X”) и Синтия Никсън (”Сексът и градът”). Андерсън е в ролята на д-р Беделия Де Мюрие – приятел и терапевт на Ханибал Лектър, поставила под съмнение миналото си с него. Принудена да обмисли възможността за опасната му природа, Беделия решава да прекъсне професионалните си отношения с Лектър.

 

 

Синтия Никсън е в ролата на нетърпящият фриволности федерален ревизор Кейди Прюрнел, която е повикана, за да разследва Джак Крофърд в навечерието на разрушителния доклад на д-р Алана Блум относно това, как той е третирал професионално Уил Греъм.

 

 

Чети и: Рио 2 ни пренася в Амазония

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV