Премиерата на "Завръщането на първия отмъстител"

 

Скарлет Йохансон събра погледите с червения си тоалет

 

 

Чаровната дама в екипа на "Завръщането на първия отмъстител" – Скарлет Йохансон - въплъти името си Скарлет (Алена) в пленителен тоалет като се появи на премиерата на продукцията в Лондон в секси червена рокля от колекцията Red Label на екстравагантната дизайнерка Вивиан Уестууд.

 

 

Пред камерите Скарлет сподели, че многобройните фенове на събитието са абсолютно вдъхновяващи и истински са я развълнували. „Много от тях са облечени в костюми на Омъстителите. Дори видях няколко Черни вдовици, което ме кара да се чувствам горда.“ Актрисата разкри, че в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ догодина, ще научим повече за миналото на нейната героиня Черната вдовица.

 

 

На премиерата в Лондон присъства и британската актриса Хейли Атуел, която видяхме в първия филм за Стив Рождърс „Капитан Америка: Първият отмъстител“ в ролята на любимата му Пеги Картър. В "Завръщането на първия отмъстител" тя има кратка, но ключова поява.

 

 

 

 

С нова визия и широка усмивка се появи и самият Капитан Америка - Крис Еванс. Актьорът заложи на стилен костюм от Etro и въпреки брадата, с която го видяхме  на световната премиера в Лос Анджелис , а след това и в Париж, Еванс изглеждаше блестящо.

 

 

Самюел Джаксън отново зарадва феновете си с приповдигнато настроение и характерния за него елегнтно – небрежен стил, този път дело на Armani. Иконата в киното, когото познаваме и като Агент Фюри, сподели, че винаги се радва да работи с Крис Еванс и Скарлет Йохансон: „По всяко време съм готов да облека отново костюма на Фюри, за да се завърна в огромната вселена на Марвел.“

 

 

 

 

Роденият в съседна Румъния Себастиан Стан, който ще видим в ролята на смъртоносния враг на Капитан Америка Зимния войник, се появи на премиерата в стилен костюм с изчистена линия от колекцията на Calvin Klein. Пред журналистите той разказа, че героят му е убиец с манипулирано съзнание и отстранени чувства. „На практика той е истинско оръжие, обучено да убива и за мен беше голяма отговорност и дълг да изградя образ на пълнокръвен злодей в продукция, която милиони хора по света обожават.“

 

 

Чети и: "Ханибал" се завръща по AXN на 7 април

 

 

Сред звездите на премиерата бяха също Антъни Маки, когото ще видим в ролята на неочаквания съюзник на Стив Роджърс – Сокола, както и продуцента на "Завръщането на първия отмъстител" Кевин Фейги и режисьорите Антъни и Джо Русо.

 

 

Мащабната екшън продукция, която излиза по кината у нас на 4 април.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV