Нова завърта най-успешния индийски сериал

 

"Малката булка" ще се излъчва от 7 април

 

 

Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството ѝ я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството и оставяйки непоправими следи в живота ѝ. Така започва историята на най-успешния индийски сериал "Малката булка", чиято премиера в родния ефир  е на 7 април, 15.30 ч. по Нова.

 

 

За "Малката булка" казват, че е емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак в името на традицията и да носят последиците дълго след това. Натоварен със  силни социални послания, сериалът е вдъхновен от истинска история – тази на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години.

 

 

Оказва се, че комбинацията от социална злободневност и вълнуващо пресъздадени житейски образи е изключително печеливша формула. Днес "Малката булка" е един от най-успешните сериали в страната на свещената река. Поредицата е носител на най-престижните награди в индийската телевизионна индустрия, а успехът ѝ дори излиза извън границите на родината – историята на Ананди постига изключителни успехи в страни като  Македония, Сърбия, Черна гора и страни от Близкия изток. Първият епизод на сериала е излъчен през далечната 2008 г. – днес, 6 години по-късно, сериалът продължава да вълнува зрителите и има зад гърба си впечатляващите над 1 500 епизода.

 

 

Действието на "Малката булка" се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на 8-годишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота.

 

 

 

 

Младата Ананди се играе от Авика Гор, която благодарение именно на тази своя роля става изключително популярна. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други.

 

 

Интересен е актьорският състав и в своите зрели години – в ролята на порасналата Ананди се превъплъщава Пратюша Банерджи /Pratyusha Banerjee/, която в Индия е истински риалити герой – през изминалата година тя участва в седмия сезон на Big Brother, а преди това беше на сцената на индийския Dancing Stars. По нейните стъпки тръгна и екранният ѝ партньор Сидхарт Шукла /Siddharth Shukla/, който излезе на сцената на Dancing Stars  миналата година. Сидхарт обаче е известен не само с изявите си на малкия екран – той започва кариерата си като модел и дори завоюва първото място в конкурса Best Model of the World, провел се в Турция през 2005 година.

 

 

"Малката булка" – премиера, 7 април, всеки делничен ден от 15.30 ч. по Нова

 

 

Чети и: Премиерата на "Завръщането на първия отмъстител"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV