Сериалът "Ястребът и гълъбицата" стартира по Нова

 

В главната роля влиза италианският актьор Джулио Берути

 

 

Френският писател Стендал вдъхновява историята в сериала "Ястребът и гълъбицата", който ще се завърти в ефира на Нова тази неделя, от 12.00 ч. Именно творбата му "Игуменката от Кастро" вдъхновява италианския режисьор Джорджио Серафини да създаде поредица, разказваща за трудната любов на фона на големите исторически събития в Европа. 

 

 

 

 

Освен произхода на сюжета, сериалът е интересен и с един от главните си герои – италианеца Джулио Берути, на когото медиите приписват връзка с българката Дарина Павлова, а през последните дни замесиха името му и с холивудската актриса и носителка на Оскар Дженифър Лорънс. Доколко подобни слухове са верни, не става ясно – факт е обаче, че те безспорно вдигат акциите на красивия италианец, който въпреки че е дипломиран стоматолог, започва кариерата си като модел и лице в телевизионни реклами.

 

 

Любовните драми на Берути в живота преминават и на екрана. В романтична, но мъчителна история ще го видят зрителите на Нова в сериала "Ястребът и гълъбицата". Тук той влиза в ролята на Джулио Бранчифорте, осиротял син на бандити, който става капитан в службата на кардинал Помпео Колона – най-големият враг на семейството на неговата любима Елена Кампиреали, невинна и нежна девойка от богато семейство.

 

 

Чети и: Дуейн Джонсън e Херкулес във филмовия хит на това лято

 

 

Джулио и Елена едва ли могат да са по-различни: заради разликата в онова, което притежават; заради съперничеството между социалните класи, към които принадлежат; и заради противоположните си съдби, които изглеждат предначертани. Въпреки всички тези различия обаче съдбата ги среща и те се влюбват. Неусетно, двамата се оказват в центъра на събитията, които ще решат съдбата на цяла Европа: французите и испанците искат да завоюват контрол върху Папската държава.

 

 

Ще завърши ли любовта между тях с щастлив край или историческите събития ще разделят двамата влюбени? Отговорите в "Ястребът и гълъбицата" – от 6-и април, 12.00 ч. по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV