Прожектират "Бар Желание"

 

Лентата разказва история за двама младежи

 

 

"Бар Желание" е направен по интригуващ разказ на Димитър Чакъров – gimly, спечелил конкурса за къси разкази "Изгубени в разказа". Филмът разказва история за двама младежи – Джейк и Стиви, попаднали в бар, чието меню предлага изпълнени желания, стига посетителите му да имат смелостта да заплатят сметката си.

 

 

В главните роли са актьорите Ники Станчев, Петър Борисов и Анна – Мария Чернева, подбрани внимателно сред 250 кандидати, явили се на кастинга. Режисьор е  Кирил Тотев. Продукцията е собственост на филмово студио  Clapboard Film Studio и е заснета в бар "Тънка Червена Линия", където се проведе и премиерната прожекция.

 

 

Чети и: На баба момчето

 

 

Поради огромния интерес към "Бар Желание" на 01 юни от 19:00ч. предстои втора прожекция на късометражния филм, този път в ZoomBox Center в Студентски град. Веднага след нея от 20:00ч. присъстващите на събитието ще имат шанс да участват в откриването на изложбата " N.S. Core ". На кадрите в изложбена зала ще бъдат представени главните действащи лица от филма "Бар Желание" в различно и интригуващо амплоа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още Кино & TV