Започнаха снимките на сериала "Връзки"

 

Новата праймтайм продукция на TV7 е духовит разказ за отношенията в едно модерно семейство

 

 

През септември в ефира на TV7 стартира първата модерна градска комедия с елементи на драма, правена в България – "Връзки". Зад проекта стои режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Йордан Банков, операторите Антон Бакарски и Владимир Михайлов.

 

 

В поредицата ще участват едни от най-известните театрални и филмови актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов и Яна Маринова.  Актьорският състав включва и изгряващите надежди Анжела Недялкова, Николай Ишков, Лорина Камбурова и Алек Алексиев.  Екипът на продукцията обещава още звезди. Първият сезон е от 12 епизода. Продуценти на "Връзки" са новата продуцентска къща Emo Vision и TV 7. Стартът на снимките вече беше даден в луксозен жилищен комплекс в столичния квартал Бояна.

 

 

"Връзки" разказва за съвременните отношения в семейството и извън него, вечното желание на всеки да търси любов и различния начин, по който днес я получава.

 

 

Сериалът проследява интимния живот на известна архитектка с безупречна репутация (Мика, 43 г.), нейния съпруг – бивш патоанатом и настоящ брачен консултант (Тони, 48 г.) и тяхното „идеално“ семейство. Многобройните му членове се оплитат в сложни връзки и отношения, които с времето прибавят все повече мръсни тайни и срамни петна в биографията на "перфектната" фамилия. Единството й е сериозно застрашено. Мика е известна със своята консеравтивна природа. Съпругът й Тони гледа на света повече от лежерно. Но в очите на приятелите им двамата са перфектната семейна двойка.

 

 

Чети и: На ръба на утрешния ден

 

 

Всичко се променя, когато архитектката открива, че мъжът й, брачният консултант, има извънбрачна връзка. Мика е в истински шок, но решава да не открива картите си. Тя е принудена да промени "задръстения" си мироглед за брака и секса. Ще успеят ли архитектката и брачният консултант да останат заедно или ще се поддадат на изкушенията, които ги дебнат "отвън"?

 

 

"Връзки" засяга темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV