Ферхунде става целомъдрена целомъдрен в нов сериал

 

Любовта между Дениз Чакър и екранния й партньор Ибрахим Челиккол се пренася и извън екрана

 

 

Българските зрители я познават като злата Ферхунде – от 1-ви юли обаче, точно в 22.30 ч., ще я видят в напълно нова светлина – тя ще бъде мило и невинно младо момиче в премиерния сериал на Диема Фемили – "Ифет".

 

 

Поредицата е едно от най-дългоочакваните заглавия в родния ефир и една от най-популярните истории в южната ни съседка. Освен с любопитното превъплъщаване на актрисата Дениз Чакър, сериалът привлича вниманието на зрителите и с факта, че е римейк на изключително популярен филм от 80-те години с участието на друга голяма турска звезда – Мюжде Ар.

 

 

В премиерното хитово заглавие, което почитателите на романтичните истории ще могат да следят всеки делничен ден от 22.30 ч. по Диема Фемили, Дениз Чакър влиза в образа на главната героиня Ифет. Нейното име означава целомъдрие, с което дава и заглавието на поредицата.

 

 

Младо и невинно момиче, тя живее със сестра си и консервативния си баща, който държи на честността и строгото възпитание. Въпреки това обаче Ифет успява да се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил (Ибрахим Челиккол), в когото е силно влюбена. С бунтарски дух и буен нрав, Джемил посреща мечтите на Ифет за брак и семейство с не толкова голямо въодушевление и с оправданието, че няма пари. Решена да осъществи мечтите си, Ифет е готова на всичко – тя започва работа като прислужница в имота на богат и влиятелен бизнесмен в производството на текстил, който скоро ще се окаже влюбен в нея. Нещата се усложняват още повече, когато най-добрата й приятелка също се оказва привлечена от Джемил. Готова да мине през всички трудности и препятствия, Ифет ще направи всичко възможно, за да създаде семейство с човека, когото обича... макар да бъде предадена от този,  на когото е имала най-голямо доверие.

 

 

 

 

Любовта между Ифет и Джемил обаче не е единствената причина, която събира хиляди зрители пред малкия екран, правейки ги съпричастни с тяхната история. За това допринася и любовта на двамата актьори извън снимачната площадка. Бурната любовна връзка между Дениз Чакър и партньора й Ибрахим Челиккол продължава три бурни години, в които се редуват романтични пътувания до Париж и шумни скандали на снимачната площадка. И точно в момента, в който се заговаря за брак между двамата, те опровергават всички, като се разделят. Твърди се, че причина за раздялата им е поредната изневяра на Ибрахим.

 

 

Чети и: Започнаха снимките на сериала "Връзки"

 

 

Дали историята между Ифет и Джемил ще има по-щастлив край? Ще успее ли едно младо момиче да се пребори за своето щастие? Отговорите ще разберем от премиерата на "Ифет" – от 1-ви юли, всеки делничен ден, 22.30 ч. по Диема Фемили.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV