Разтърсваща любов в "Най-доброто в мен"

 

Новия разказ от майстора на любовни истории Никълъс Спаркс гледаме от 17 октомври в кината

 

 

Есента ще бъде нажежена от много любов, раздяла и стрaст от автора на „Тетрадката“ в най-новата продукция по роман на Никълъс Спаркс "Най-доброто в мен". Историята на Аманда (Мишел Монагън) и Доусън (Джеймс Марсдън) съдържа всички присъщи на автора елементи, които го правят толкова обичан по цял свят. Романът "Моят път към теб", на който е базирана най-новата лента, се нарежда до „Тетрадката“ в сърцата на феновете, както и по продажби в класацията на USA TODAY.

 

 

"Най-доброто в мен" разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда – двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях... До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.

 

 

Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град

 

 

И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички – в "Най-доброто в мен" от 17 октомври в кината, когато е и световната премиера на филма.

 

 

Мишел Монагън е родена в Айова, а родителите ѝ са с немски и ирландски корени. Сред най-запомнящите се роли в кариерата ѝ са в "Мисията невъзможна III" и "Мисията невъзможна: Режим фантом". Въпреки че кариерата ѝ започва в телевизията в "Закон и ред", основните ѝ роли са на големия екран. Наскоро се завърна в сериалите редом до Матю Маконъхи в „Истински детектив“. В "Най-доброто в мен" Мишел изпълнява ролята на порасналата Аманда.

 

 

 

 

Ролята на Доусън е поверена на Джеймс Марсдън. Актьорската му кариера стартира в сериала "Гувернантката", но много скоро пробива на големия екран. Зрителите го познават от редица филми, като "27 рокли", "Зуулендър", "Брилянтин", но най-запомнящото му се превъплъщение е в поредицата за "Х-Мен" в ролята на Циклопа.

 

 

Чети и: "Люси" е най-касовата 2D премиера за годината

 

 

Джеймс е участвал и в друга касова продукция по роман на Никълъс Спаркс – "Тетрадката". Той обаче не е първият избор на продуцентите за главната роля в "Най-доброто в мен". Първоначално образът на порасналия Доусън е бил предложен на Пол Уокър, но след трагичната му смърт преди началото на продукцията, екипът се спира на Джеймс Марсдън.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV