Десетчасов киномаратон с трите филма Хобит

 

Феновете няма да пропуснат 19 декември

 

 

Заключителната глава от сагата за Средната земя идва в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX на 19 декември. Приключението, продължило 13 години, клони към своя край в Хобит: Битката на петте армии. Феновете на поредицата на Дж. Р. Р. Толкин ще имат възможност да гледат десетчасов маратон с трите части от поредицата в кината на Cinema City в цялата страна. На 19 декември от 18:30 часа ще се върнем назад, за да си припомним как започна всичко с Хобит: Неочаквано пътешествие, а кулминацията ще дойде със заключителната част от 1:00 часа на 20 декември.

 

 

 

 

Билетите за маратона, както и за прожекциите в първата седмица, в която Хобит: Битката на петте армии е в кината, са вече в продажба в кината на Cinema City Bulgaria. А първите 500 фена, закупили билети за маратона ще получат специален фенски подарък. До броени дни стартира предварителната продажба в останалите кина.

 

 

Най-нетърпеливите фенове на сагата за Средната земя имат и уникалната възможност  – на 19 декември в 00:01 ч. първи в България да видят заключителната глава във всички кина.

 

 

Чети и: "Тиранин" стартира на ноември

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV