Нова пуска "Специална пратка" за празниците

 

Евгени Минчев, Тити Папазов, Нанси Карабойчева, Сашка Васева и Николета Йорданова ще изненадват зрителите директно по домовете им

 

 

Тази Коледа зрителите на Нова ще получат специален подарък – вкусен, звезден и поднесен директно в домовете им. Започва кулинарното приключение „Специална пратка”. 

 

 

В разгара на предколедната треска – всеки делничен ден от 15 до 19 декември, от 18.00 ч., зрителите на медията ще посрещат важни гости и ще разберат какво е усещането, когато известна личност се озове на прага на дома им. В рамките на 5 поредни дни пет известни личности ще забъркват неподозирани кулинарни изненади под зоркия поглед на професионален майстор-готвач. Всеки ден те ще получават конкретно кулинарно предизвикателство. Главният майстор-готвач не само ще възлага задачите, но внимателно ще следи как се справя звездната петорка. Най-интересният и любопитен момент обаче ще настъпва със специалната доставка – всяка известна личност ще доставя приготвения от нея кулинарен специалитет директно до дома на определен зрител.

 

 

Кои са известните личности, които се хвърлят в кулинарното приключение – Евгени Минчев, Тити Папазов, Сашка Васева, ясновидката Николета Йорданова и най-красивата българка на 2013 година – Нанси Карабойчева. В ролята на майстор-готвач, който ще напътства звездите, ще бъде Юри Велев.

 

 

Чети и: Замръзнала планета

 

 

Продуцент на формата са Paprika Latino, които стоят зад изключително успешното кулинарно предаване „Черешката на тортата”. Форматът „Специална пратка” бе представен по време на тазгодишното издание на Международния филмов фестивал в Кан, като бе посрещнат с изключително положителни отзиви.

 

 

„Специална пратка” – от 15 декември до 19 декември, 18.00 ч. по Нова

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV