"Триумфът на любовта" стартира по Diema Family

 

Освалдо Риос и Уилям Леви радват фенките в нова сапунка

 

 

Двама от най-горещите латиноамерикански актьори – Освалдо Риос и Уилям Леви, превземат ефира на Diema Family с премиерата на новия сериал „Триумфът на любовта”. От 16 декември, всеки делничен ден от 14.00 ч., зрителите ще могат да проследят трудния път към любовта, който изминават звездите в сериала.

 

 

Освалдо Риос е сред най-обичаните латиноамерикански звезди, който печели милиони женски сърца с главната си роля в „Касандра”, добил голяма популярност и у нас. След невероятния успех на венецуелския сериал, Освалдо Риос се радва на множество участия в хитови продукции, като последната от тях е именно „Триумфът на любовта”.

 

 

Силното мъжко присъствие в сериала подчертава и сексапилният Уилям Леви, когото зрителите на Diema Family познават от сериала „Бурята”. Кубинският актьор и модел привлича медийното внимание, след като получава покана от певицата Дженифър Лопес да участва във видеоклипа към песента й I'm Into You. Любопитното е, че заради горещите сцени в клипа медиите дори им приписват любовна афера. Въпреки това обаче Уилям е щастливo женен за актрисата Елисабет Гутиерес, с която имат две деца. В „Триумфът на любовта” зрителите ще видят Освалдо Риос и Уилям Леви в ролята на баща и син, въвлечени в сложни семейни обрати, когато истината и любовта често отстъпват пред болката и обидата.
 

 

Чети и: Арни се завърна с първия трейлър на Терминатор: Генисис

 

 

Сериалът започва с опустошителната любов между Хуан (Диего Оливера) и Виктория (Виктория Руфо). Тя е млада прислужница, влюбена в сина на своите господари, от когото ражда син. Новината предизвиква яростта на властната майка Бернарда, която изгонва Виктория от къщата си, а впоследствие я разделя с малката й дъщеря. Години по-късно Виктория вече е успешна дизайнерка, омъжена e за Освалдо (Освалдо Риос) и е осиновила неговите две деца - Максимилиано (Уилям Леви) и Фернанда (Ливия Брито). Един ден в нейната модна компания започва работа красиво момиче, което всъщност е изгубената ѝ дъщеря.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

 

 

Още Кино & TV