"Фермер търси жена" се завръща в нов сезон

 

Нова телевизия обявява кастинг за фермери, готови да се впуснат във вълнуващо телевизионно риалити 

 

 

Телевизионното шоу "Фермер търси жена" се завръща в ефир с втори, още по-силен сезон, за да запали любовната искра на двама души, чиито пътища никога не биха се пресекли. За любовта няма невъзможни неща, но това да събере не една, а няколко двойки от различни светове може да се окаже истинско предизвикателство.

 

 

Десет фермера ще имат уникалната възможност да напишат своята вълнуваща любовна история в ефира на Нова. Те ще преживеят незабравими моменти с избраните от самите тях дами, ще тестват реакциите им в различни ситуации и накрая ще бъдат поставени пред труден избор. Защото само една ще спечели битката за сърцето на фермера.

 

 

Търсят се най-подходящите претенденти, които са трудолюбиви, симпатични, романтични и са готови на всичко, за да открият мечтаната половинка в живота си. Кастингът за фермери стартира днес, а формата за регистрация ще бъде активна до 15 юни в сайта на Нова.

 

 

Ако смятате, че вие сте един от тях, запишете се още сега. Ако мислите, че познавате подходящия фермер – поканете го да се включи. 

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:    

Още Кино & TV