"Сделка или не" отбелязва 10 години по Нова тази есен

 

В предаването до момента са раздадени над 11 милиона лева на общо 1701 участника

 

Много изненади и колоритни участници подготвя новият 10-и юбилеен сезон на предаването "Сделка или не". Водещият Румен Луканов и Банкера се подготвят за нова доза предизвикателства и трудни сделки в ефира на Нова тази есен. От старта на предаването през 2005 година до момента са раздадени над 11 милиона лева на общо 1701 участника, а голямата награда от 100 000 лв. е печелена 7 пъти.

 

 

За деветте сезона в "Сделка или не" е имало много и атрактивни играчи – двойник на Мадона, Мерилин и Путин, участници близнаци, милионер, фолкизпълнител, илюзионист и други. А сезон 4 е сезонът, в който сумата на раздадените печалби е най-голяма - тогава са спечелени 2 пъти по 100 000 лв.

 

 

Едни от най-запомнящите се моменти са от последните сезони, където градусът на напрежение е наистина висок, а играта на нерви задържа вниманието на зрителите пред телевизорите всяка делнична вечер. Промяната в регламента и включването на четири различни игри в последния сезон води след себе си двойни и тройни шансове за печалба.

 

 

„Важно е в предаването винаги да има провокация към зрителите и участниците, за да им е интересно. Затова се опитваме всяка година да поднасяме различно предизвикателство и за едните, и за другите.”, споделя продуцентът на предаването Атанас Маринов, според който вече 10 години "Сделка или не" е една от най-харесваните телевизионни игри.

 

 

Водещият Румен Луканов е запазено лице на предаването, а участието му вкарва допълнителен емоционален заряд в играта. "Моята задача е да помогна на зрителите да съпреживеят емоциите на участниците в студиото", казва водещият, като подчертава, че игрите в предаването винаги са свързани със забавление и вълнуващи моменти.

 

 

Не пропускайте да видите как сделките могат да променят нечий живот в новия 10-ти сезон на играта "Сделка или не" – тази есен по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:    

 

Още Кино & TV