И зрителите ще избират участника в "Детската Евровизия"

 

Петя Дикова и Борис Солтарийски ще водят предаването по bTV от полуфиналите на конкурса

 

 

Надпреварата между най-талантливите български деца за представителство на страната ни на „Детската Евровизия 2015” става още по-оспорвана от 31 август, 21.30 часа по bTV. В няколко епизода на живо най-добрите 24 изпълнители, избрани от журито в предварителните кастинги, ще демонстрират своя талант пред новата комисия в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов, както и пред българските зрители.

 

 

Водещи на „Детската Евровизия 2015 – национална селекция” от старта на полуфиналната фаза до финала ще бъдат лайфстайл журналистът  на bTV и водещ на "Cool…T" Петя Дикова и музикантът от „Шоуто на Слави” Борис Солтарийски.

 

 

 

 

Децата, стигнали до полуфиналите, ще пеят на живо, с акомпанимент на Ку-ку Бенд, а песните им ще се подбират от екипа на „Седем осми” заедно със самите тях и музикалните им педагози. За да бъде надпреварата между тях при равни условия, всяко ще представи поп песен до 3 минути.

 

 

На всеки от четирите полуфинала зрителите ще видят и чуят изпълнение на 6 деца. Кои са тримата, които се класират на финал, ще става ясно в края на всеки епизод.

 

 

Зрителите на bTV ще определят първия финалист от всеки полуфинален кръг

 

 

След като изпълненията за вечерта приключат, те ще разполагат с 5 минути, за да дадат своя глас за фаворита си на интернет страницата junioreurovision.bg и чрез sms. За да се избегнат възможности за манипулация, всеки зрител има право да изпрати най-много 15 SMS съобщения от един мобилен номер и да гласува до 3 пъти от уникален IP адрес в рамките на епизода. След изтичането на петте минути, отделени за гласуване, резултатите се обработват в реално време и полуфиналистът с най-много зрителски гласове се класира за финал. Останалите двама финалисти ще изберат Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.

 

 

Полуфиналите на „Детската Евровизия – национална селекция” ще се излъчат на живо по bTV на 31 август, 1, 2 и 3 септември от 21.30 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:    

 

Още Кино & TV