Marvel започна снимките на "Doctor Strange"

Бенедикт Къмбърбач, Рейчъл Макадамс, Майкъл Щулбарг са част от звездите в продукцията

 

 

Марвел обяви старта на снимките на "Doctor Strange" с участието на Бенедикт Къмбърбач („Игра на кодове“, „Стар Трек: Пропадане в мрака“), Рейчъл Макадамс („Обратен гард“), Майкъл Щулбарг („Стив Джобс“), Мадс Микелсен („Казино Роял“), Чуетел Еджиофор („12 години робство”) и носителката на „Оскар“ Тилда Суинтън („Майкъл Клейтън“, „Тотал щета“). Филмът, който излиза в България заедно със световната премиера на 4 ноември, е с режисьор Скот Дериксън („Дяволът в Емили Роуз“ и „Греховен“). DOCTOR STRANGE ще бъде сниман на локации в Лондон, Ню Йорк, Хонконг и Катманду, Непал.

 

 

"Doctor Strange" проследява историята на неврохирурга д-р Стефан Стрейндж, който – след ужасяваща автомобилна катастрофа – открива тайнствения свят на магията и паралелните измерения. Това е следващият филм от третия етап на Киновселената на Марвел. Целта на Етап 3 – в рамките на четири години и девет филма – е да представи на публиката нови герои и да продължи приключенията на любимците на феновете.

 

 

Базиран на героя от комиксите на Марвел, който се появява за първи път в “Strange Tales”, бр. 110, издаден през юли, 1963, "Doctor Strange" продължава линията на епични киноприключения, сред които „Железният човек“, „Железният човек 2“, „Тор“, „Капитан Америка: Първият отмъстител“, „Отмъстителите“, „Железният човек 3“, „Тор: Светът на мрака“, „Завръщането на първия отмъстител“, „Пазители на галактиката“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Ант-мен“ и предстоящите „Първият отмъстител: Войната на героите“ (29 април 2016), „Пазители на галактиката 2“ (5 май 2017) и „Тор: Рагнарок” (3 ноември 2017).

 

 

Чети и: И Асен Блатечки става жури в "България търси талант"

 

 

Продуцент на "Doctor Strange" е Кевин Файги, а Луис Д‘Еспозито, Виктория Алонсо Чарлс Нюърт, Стефан Брусард и Стан Лий са изпълнителни продуценти.

 

 

"Doctor Strange" е в кината от 4 ноември 2016 на 3D и IMAX 3D.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV