Нови песни в коледния концерт на X Factor

 

Едни от най-успешните изпълнители от трети сезон на X Factor  - Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончевa,  с общо изпълнение

 

 

Празнични изненади и гостуващи музикални звезди ще бъдат основен акцент в предстоящия Коледен концерт на X Factor на 24 декември от 20:00ч. по НОВА. Дарина, Стивън, Виктория, Християна, A.V.A. и Кристиан ще получат по един подарък във всяко свое изпълнение, посрещайки празника още на сцената на шоуто. Впечатляващите постановки на участниците ще включват каляски, впряг от елени, бляскави костюми и много други коледни акценти.

 

 

Концертът ще събере в дует и две доказали се певици, които са дълбоко свързани с X Factor. С интерпретация на световно популярен хит под светлините на прожекторите ще застанат Люси Дяковска и Поли Генова. Малко по-късно на сцената ще се качи и Графа, придружен от своя бенд и хитовото парче „Моменти“, а първата дама на поп музиката – Мария Илиева, ще се появи с премиера на новата си песен.

 

 

Едни от най-успешните изпълнители от миналогодишното издание на шоуто ще се появят в навечерието на празниците, за да докажат, че X Factor сбъдва мечти. В коледната нощ Невена Пейкова, Михаела Маринова и Кристина Дончева ще покажат вокално майсторство с песен, посветена на малките чудеса и големите мечти.

 

 

Празничното настроение ще продължи със специалното коледно издание на „Господари на ефира“ от 22:00ч. Зрителите ще видят как facebойко се приготвя за празника. Пополина Вокс също е озарена от духа на Коледа, но по нейния неподражаем маниер. Куп весели деца ще разсмеят със забавния начин, по който виждат света и не на последно място -  „Бяла лястовица“ ще бъде връчена на хор „Космически гласове“, които спечелиха най-престижния хоров конкурс в света.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV