Животните-сирачета на Пол О'Грейди

 

Комикът се среща с малки четириноги, останали без родители

 

 

През следващия месец Viasat Nature ще представи на зрителите изоставени бебета животни, които получават грижа от един от най-големите закрилници на четириноги – комикът Пол О'Грейди. Поредицата „Животните – сирачета на Пол О'Грейди“ ще се излъчва всеки четвъртък, от 7 януари до 21 януари, от 19:10 чaса, по Viasat Nature.

 

 

Да си родител е отговорно, но още по-голямо предизвикателство е, когато бебетата са изоставени диви животни. Епизодите представят Пол О'Грейди, който посещава резервата за морски птици SANCCOB и центърът за рехабилитация на животни „Moholoholo“ в Националния парк Крюгер. Той среща и се „влюбва“ в малкото слонче Нкала в клиниката в „Lilayi Elephant Nursery“ в Замбия.

 

 

Приключенията на Пол продължават в центъра за рехабилитация, където той се грижи и за малкото черно носорогче Оли, което го отвежда на кална баня. А в приюта за павиани комикът трябва да нахрани бебето Тайни Тим, което е на път да бъде върнато в природата.

 

 

 

 

В поредицата Пол посещава и центъра за рехабилитация на диви животни в Дърбан, където се запознава с малката брадавичеста свиня Уенди. Тя е на възраст от едва два дни и е толкова мъничка, че може да се побере в кутия за обувки.

 

 

Как се отглеждат бебета животни и справя ли се Пол – разберете от поредицата „Животните – сирачета на Пол О'Грейди“, всеки четвъртък, от 7 януари до 21 януари, от 19:10 ч. по Viasat Nature.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV