bTV Lady завърта новия сезон на "Паднала от небето"

 

Комедийната драма се ще се излъчва от 3 февруари

 

На 3 февруари в 00:00 часа в ефира на bTV Lady ще стартира новият премиерен шести сезон на  хитовата комедийна драма „Паднала от небето”  (Drop Dead Diva). Повторенията на епизодите можете да проследите всеки делничен ден от 13:30 часа.

 

 

Младата и сексапилна, но повърхностна блондинка Деб Добкинс загива при автомобилна катастрофа. След смъртта си обаче, тя не попада нито в Рая, нито в Ада, а е върната на земята от пазителя на портите Фред. Освен това Деб се връща към живота не в красивото си тяло, а в това на току-що загиналата, пълна, интелигентна и трудолюбива юристка Джейн Бингъм. Тя запазва всички спомени от досегашния си живот, но получава и ценните познания на адвокатката. Не стига, че трябва да се мъчи с това ново тяло, но я чакат и съдебните дела, които е водила Джейн.

 

 

 

 

Нещата се усложняват още повече, когато бившето ѝ гадже Грейсън Кент започва работа в същата юридическа фирма... Въпреки първоначалния си ужас, Деб започва да открива значението на вътрешната красота, докато преосмисля миналото си, научавайки повече за предишния живот на наследеното си тяло и как Джейн е била третирана, когато е била жива.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV