Дордж Клуни ще продуцира „Август: Графство Осейдж”

 

Филмът трябва да излезе на екран през 2013 г.

 

 

Тhe Weinstein Company съобщиха, че Джорд Клуни и Грант Хеслов, са подписали договор за продуцирането на филма „Август: Графство Осейдж” по пиесата, която донесе Награда „Тони” на носителя на Пулицър Трейси Летс. Във филма ще видим блестящите Мерил Стрийп и Джулия Робъртс в ролите на майка и дъщеря.

 

 

„Много сме развълнувани да работим по този проект- казва Клуни. Снимачният екип е страхотен, както и сценарият, никой не може по- добре от Харви да направи всичко това. Радваме се да работим и с нашия скъп приятел Джон Уелс. Събрахме се страхотна група и сме горди всичко това да излезе на голям екран”.

 

 

Чети: Джордж Клуни ще прави филм за Революцията в Куба

 

 

Харви Уйенстейн също не си спести хубавите думи по адрес на продуцентите. Той дълго време е имал желание да работи с Клуни и Хеслов - „Отдавна ги исках на борда, заради таланта им и отличен вкус за продуцкия от точно такъв калибър”.

 

 

Пиесата на Трейси Летс „Август: Графство Осейдж” дебютира на Бродуей през декември 2007 г.,  след като по - рано същата година направи премиерата си в Чикаго на сцената на театър „Степенулф”.

 

 

Филмът трябва да излезе по кината през 2013 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV