"Шеф под прикритие" приключва с тридневен маратон

 

Осми епизод ще покаже внедряването на първата жена шеф на компания

 

Хитовият риалити формат на Нова телевизия „Шеф под прикритие“ ще приключи с тридневен маратон, който ще зарадва феновете следващата седмица. Финалните три епизода на първия сезон на предаването (6, 7 и 8 епизод) зрителите ще можете да гледате на 29 февруари, 1 и 2 март. Така за финал следващата седмица медията ще предложи тройна доза от емоционалните срещи на шефовете с техните служители и бизнеса им отблизо, вместо обичайните два епизода.

 

 

Тридневният маратон ще стартира в понеделник, 29 февруари с излъчването на шести епизод на „Шеф под прикритие“ и внедряването на собственика на националната верига автосервизи Auto Box Калоян Ганев. Шефът ще дръзне да съблече костюма си и да се вмъкне в работното облекло, за да провери как се приема философията на компанията и спазват ли се правилата.

 

 

Калоян ще се изправи пред предизвикателството бързо да си припомни отдавна изпълняваните от него задължения, ако иска да впечатли новите си шефове. Влизането под прикритие ще се окаже по-трудно за шефа от очакваното. Въпреки че Калоян е работил на всички нива в компанията и е вършил всякаква работа, новата му работа и ще го изправи пред неочаквани затруднения. Изискванията на новите му шефове ще поставят уменията му под въпрос. Калоян ще стане първият шеф във формата, който ще си навлече гнева на собствените си служители и дори ще бъде уволнен. Как ще приключи тази неочаквана смяна на местата ще стане ясно едва накрая.

 

 

Седми епизод на предаването във вторник, 1 март ще срещне зрителите с Павлин Николов – собственик и управител на холдинга Интерком Груп, който специализира в производството и търговията на метални профили. Шефът ще се внедри в компанията си и ще стане един от 400-те служители на групата, за да проучи развитието на бизнеса си отвътре и да опознае персонала си.

 

 

Павлин ще напусне луксозния си офис, за да поеме новите си задължения на механик и кранист в компанията. Той ще трябва да се поизцапа с масло в производствените цехове на холдинга и да върши новите си служебни задължения на минусови температури, за да научи истината за своята компания и персонал. Той ще се сблъска с ежедневните проблеми на механиците и ще остане изненаден от нехайството на едни и професионализма на други.

 

 

Слабите постижения на част от персонала ще изнервят Павлин и ще го накарат да преосмисли бизнес модела си. Лошите резултати, които шефът вижда под прикритие, заплашват една от фирмите в холдинга с фалит и действията трябва да са драстични. Шефът ще бъде принуден да предприеме мерки, които може би няма да се харесат на новите му колеги. Павлин е изправен пред трудно решение, но в името на бизнеса емоциите не са позволени. Как ще завърши тази драматична среща на шефа с бизнеса му отвътре ще се разбере едва когато той захвърли работното облекло.

 

 

Грандиозният финал на първия сезон на формата ще бъде поставен в сряда, 2 март с осмия епизод на формата, когато зрителите ще гледат внедряването под прикритие на първата жена шеф на компания, която дръзва да се включи в предаването. Какво е усещането да видиш как реално функционира компанията ти? Дали шефовете ще се гордеят с бизнеса си или напротив ще бъдат принудени да предприемат крути мерки? Как различният поглед може да повлияе на развитието на две компании ще разберем в шести и седми епизод на „Шеф под прикритие“ на 29 февруари и 1 март, точно в 21:00 часа по Нова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV