Витомир Саръиванов оглавява спорта в bTV

Витомир Саръиванов е новият главен редактор на спорта в bTV Media Group. Популярният телевизионен журналист ще отговаря за съдържанието и визията не само на спортните емисии в новините на bTV, но и за предаванията и преките излъчвания по bTV Action и RING.

 

„Спортът е единственият телевизионен продукт, който всяка година увеличава цената си – битката за правата на най-интересните състезания става все по-ожесточена“, коментира Саръиванов. По думите му bTV трябва да затвърди водещата си позиция в предоставянето на зрителите на спортни продукти от най-висока класа, което важи както за новинарските емисии, така и за преките излъчвания, публицистичните предавания и коментарните студия.

 

 

„Предизвикателството пред екипа на редакцията е огромно – целта е да се отличаваме с модерна визия, приятно и обективно поднасяне на информацията, развитие на нови телевизионни спортни жанрове, множество преки предавания на най-интересните събития в България и по света“, допълва Витомир Саръиванов.

 

 

Витомир Саръиванов има над 20-годишен телевизионен опит. Повече от 10 години e спортен коментатор и водещ в БНТ. Бил е основно лице на българския филиал на „Евроспорт“. Работил е за всички големи телевизионни компании у нас като водещ и продуцент на някои от най-успешните предавания в техния ефир. В последните 3 месеца бе консултант на и.д. гл. редактор „Спорт“ в bTV Media Group Венелин Петков.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV