Педро Дел Санто идва на "Любовта е лудост"

 

Испанският режисьор пристига за фестивала на 25 август

 

 

Известният испански режисьор Педро Дел Санто ще гостува на Международния фестивал „Любвта е лудост“. Той пристига у нас по покана на България Филм Вижън, за да представи лично своята комедия „Мацки параноички“.

 

 

Педро е известен моден фотограф, а лентата е неговият режисьорски дебют. Той е основател на „Ел Гато Перса Филмс”, чийто късометражен филм печели дебютна първа награда за най-добър късометражен филм на Международния Филмов Фестивал за Късометражни Филми в Калифорния и Почетната награда на журито на Международния Филмов Фестивал за Късометражни Филми в Ню Делхи. Педро Дел Санто също печели Наградата на публиката за редактиран формат на Фестивала за късометражно арт-кино в Лос Анжелис. Той е президент и главен изпълнителен директор на Адвокатското дружество за патенти и търговски марки Офисина Гарсия Кабреризо.

 

 

 

 

„Мацки параноички“ разказва историята на три испански момичета Ана, Паула и Вероника. Те са очаровани от работата като модели и от вълнуващия живот, който тази работа предлага.  Изпълнени с амбиции да успеят, те преминават през пълния комплект изкушения, които съпровожда модния свят - власт, любов, изневяра, дрога, секс, предателства. Трите мацки бързо откриват тъмната страна, скрита зад славата и блясъка на прожекторите. Притиснати до ръба, те оцеляват като се сблъскват с реалността и се научават да ценят приятелството и семейството над съблазните и фалшивия блясък на модния свят. Заедно те успяват да заблестят в тъмните сенки на Мадрид в модната агенция „Нова мода“.

 

 

Ако сте харесали "Дяволът носи Прада" и "Сексът и града", със сигурност ще ви допадне и „Мацки параноички“.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допанала:

Още Кино & TV