Николаос Цитиридис скача в стола на Слави Трифонов

Новото вечерно шоу на bTV ще стартира през февруари

 

След като Слави Трифонов обяви, че на 31 юли ще бъде излъчено последното издание на вечерното му шоу по bTV, заваля порой от предположения, кой ще бъде новият водещ на вечерния слот по частната телевизия. Не по-малко бяха и спекулациите, какви са плановете за бъдещето на гологлавия водещ. И ако за политическите му амбиции и последвалата поява на партията му “Няма такава държава”, нямаше изненади, до последно не спряха догадките за името на новия водещ.

 

За изненада на всички, които залагаха на популярни имена, сред които и тези на Димитър Рачков, Башар Рахал, Орлин Павлов и кой ли още не, от bTV се спряха на стендъп комедианта и журналист от гръцки произход Николаос Цитиридис.

 

Той е роден в Атина през 1994 година, но още 5-годишен сe премества със семесйтвото си. Младият комедиант впечатлил телевизионните продуценти с големия си импровизатски талант, както и с журналистическия си опит - все качества, който би трябвало да му помогнат в ролята му на водещ на новото вечерно шоу със смелото заглавие “Има такова шоу”. Колко дълго ще го има, остава да видим скоро по bTV.


 

Още Кино & TV