Двама са малко, трима са много

 

Пиперлив хумор и нетрадиционно приятелство в "Тед, приятелю"

 

 

Сет МакФарлейън, автор на популярния анимационен ситком Family Guy, дебютира на сцената на пълнометражното кино с лентата "Тед, приятелю".

 

 

Филмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции. От 10 август 2012 българските зрители ще могат да се запознаят с перипетиите на Джон (Марк Уолбърг) и неговия плюшен приятел Тед (с гласа на Сет МакФарлейн), които се случват в компанията на сексапилната Лори (Мила Кунис).

 

 

"Тед, приятелю" е история за странното съжителство между  един млад мъж и неговия най-добър приятел – плюшения Тед. Тя започва преди цели 30 години, когато мечтата на осем годишния  Джон става реалност и любимата му играчка оживява, за да се превърне в негов верен другар и истинска звезда в Америка.

 

 

Чети: "Ледена епоха 4" идва на 4 юли

 

 

Днес обаче, Джон е изправен пред непознато  предизвикателство – да започне да живее като възрастен, който трябва да се справя с трудности, да поема отговорности,  да взима решения. Задачата не е никак лесна, предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс.

 

 

Забавен, ироничен, на места дори неприличен – "Тед, приятелю" е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени. „Има нещо откачено в този филм, което буквално те кара да  зяпнеш и да си кажеш: не мога да повярвам, че това се случва”, коментира продуцентът Скот Стабър.

 

 

Неподправеният авторски почерк на МакФарлейън се забелязва във всяка сцена от филма. Освен че се изявява като сценарист, този път той изпълнява ролята на продуцент, режисьор и глас зад кадър на една от главните роли във филма – тази на плюшения мечок Тед. Редом до живата играчка на екрана ще се появят още Джоел МакХейл, Джовани Рибизи и Патрик Уорбъртън.

 

 

Премиерата на "Тед, приятелю" в кината у нас е на 10 август 2012 г.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV