Финалът на Евро 2012 по БНТ

 

Остават броени часове до най-важния двубой

 

 

Дългоочакваният финал на Европейското първенство по футбол – Евро’2012 е на 1 юли от 21.35 ч., когато ще стане ясен европейският футболен шампион.

 

 

Спортната програма в неделя ще покаже всички интересни моменти от деня на големия финал. Първото спортно студио на БНТ ще започне още в 16.00 ч., когато водещите Камен Алипиев, Ели Гигова, Методи Манченко и Християна Гутева ще представят последните новини от Евро’2012 до този момент. Зрителите ще видят репортажи от стадион „Олимпийски”  в Киев, където ще се играе финалният мач. Репортерът Антония Близнакова и операторът Николай Балкански ще предадат атмосферата във фен зоните около и на стадиона и ще покажат какво се случва „зад кулисите”.

 

 

Футболната тема ще прекъсне за малко точно в 18.00 ч., когато започва Световната лига по волейбол с мач между отборите на България и Германия, в пряко предаване от зала Арена Армеец в София.  В 21.00 ч. се връщаме обратно в студио „Евро’2012” със специалния ни гост Пламен Марков. В няколко преки включвания от Украинското посолство зрителите ще чуят реакции от футболни легенди, които са поканени на официалния прием, даден от негово превъзходителство Микола Балтажи – посланик на Украйна по повод финала на Европейското първенство.

 

 

След финала на „Евро’2012” БНТ ще излъчи церемонията по награждаване на отбора  победител и зрителите ще видят първите впечатления на треньорите на отборите финалисти от специалната пресконференция на стадион „Олимпийски”.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Po-stariat komentator e mnogo draznesht.Pone niama da se nalaga da go gledam poveche

Още Кино & TV