"В Двореца" през тази седмица

 

Очаквайте много международни представители от света на киното

 

 

През идната седмица „В Двореца“ се очаква да дойдат много международни гости от света на киното, които ще представят филмите си в рамките на фестивала.

 

 

Сред тях е Арнд Шверинг – Зонрай, снимал се във филми като „Гадни Копилета“ на Куентин Тарантино, „Опасен метод“ на Дейвид Кроненбърг, „Сбогом, Ленин!“ на Волфганг Бекер и други. Арнд ще представи на публиката филма си „Кирливи ризи“, който ще се излъчи на 06 юли петък от 19:00 часа. Всеки който иска да се срещне с автора може да заповяда на прожекцията.

 

 

Чети: Ужасите на Univesral ще излязат nа Blu-ray

 

 

Други интересни заглавия, които предлага тази година фестивалът са „Моят роден град“ – анимационен късометражен филм за мира, разказан от Йоко Оно, който ще се излъчва на 02 юли от 21:00 часа и 05 юли от 15:00 часа. „Ролите на Вернеса Б.“, филм в ко-продукция между Германия и Босна и Херцеговина, в който зрителите ще видят българския актьор Самуел Финци на 04 юли от 21:00 часа. И световната премиера на „Парафиненият принц“ на режисьора Павел Веснаков, носител на наградата за най-добър български филм на миналогодишното издание на „В Двореца“. Премиерата на новия му филм ще се проведе на 06 юли от 19:00 часа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:
 

Още Кино & TV