Джон Сина срещу Джон Лоринайтис в „Без изход”

 

Някой ще бъде уволнен!

 

 

Най-накрая дойде моментът, който всички фенове на кеча чакаха – мачът, който ще определи дали Джон Сина, или Джон Лоринайтис ще остане безработен!

 

 

На кеч турнира „Без изход”, който bTV Comedy ще излъчи на 6-ти юли, петък, от 23:00 часа, суперзвездата Сина ще се изправи срещу Грамадата в мач в стоманена клетка. Залогът обаче е огромен – лично председателят на Федерацията Винс Макмеън обеща да уволни мениджъра на „Първична сила” и „Разбиване” Джон Лоринайтис, ако Грамадата изгуби. Лоринайтис пък контрира с добавеното условие, че Сина също ще остане без работа, ако Грамадата го победи!

 

 

Но с това зрелището на турнира „Без изход” далеч не се изчерпва. Шампионът на Федерацията и любимец на публиката Си Ем Пънк ще защитава златото срещу Кейн и Даниел Браян в мач „Тройна заплаха”. Всички шансове са срещу настоящия шампион, тъй като според правилата на „Тройната заплаха” той дори не е необходимо да бъде туширан, за да изгуби.

 

 

Чети: Слънчеви очила от Джеймс Хетфийлд

 

 

Изгряващата звезда на Федерацията Шеймъс пък ще защитава титлата в свръхтежка категория срещу Долф Зиглър. Физическото преимущество на шампиона е повече от явно, но Зиглър компенсира с невероятна бързина и техника, с която може да изненада Шеймъс във всеки един момент.

 

 

Разбира се, това е само една част от всички мачове на платения турнир, които българските фенове на кеча ще могат да гледат свободно на 06-ти юли от 23:00 часа само по bTV Comedy.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV