Стефан Командарев гостува в "Денят отблизо"

 

Режисьорът е зареден с енергия след почивка в Гърция

 

 

Във вторник гост в студиото ще бъде режисьорът на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”- Стефан Командарев. Току -що завърнал се от почивка в Гърция той ще сподели пред зрителите на БНТ какво е новото, което подготвя за малкия екран. Ще разкаже и какво е да си завършил Медицинска академия и Кулинарно училище?

 

 

В сряда  зрителите ще видят личност, която съчетава в едно спорт и  политика. Пламен Юруков по образование е философ, името му също така е свързано с внос и износ на сурово кафе. Друга негова страст е политиката, но Пламен не изоставя и интереса си към философията. Г-н Юруков е президент на Българската федерация по айкидо и често повтаря думите на своя сенсей, че успех в живота се постига единствено с плам, искреност и благодарност.

 

 

Спечели билет за SPIRIT of Burgas!

 

 

В четвъртък гост на „Денят отблизо” с Мария ще бъде младият художник Калоян Илиев-Кокимото от Варна. Той ще разкаже кой е Кокимото и ще покаже как този супер-герой е повлиял на творчество на младия варненски художник. Зрителите ще видят и картините му, които не са отвлечени, сюррелистични и абстрактни, а социално ангажирани.

 

 

Гледайте „Денят отблизо с Мария” от понеделник до четвъртък от 10:10ч

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV