Гергана Стоянова ще прави "Светски коментар"

 

Нова рубрика в "Денят отблизо" на БНТ

 

 

Сутрешното магазинно предаването „Денят отблизо” с Мария  на БНТ продължава своите летни инициативи в ефир. Най-новата сред тях е рубриката “Светски коментар” с водещ Гергана Стоянова.

 

 

Всеки ден тя ще представя на зрителите на БНТ любопитни подробности от живота на световно известните личности, за стила и начина им на живот. Зрителите ще разберат интересни детайли за последните им увлечения, спортуват ли, какво хоби имат. Как звездите  преодоляват  влюбванията и разочарованията в живота – зрителите ще научават всеки ден от рубриката  „Светски коментар”.

 

 

В понеделник новото лице на предаването Гергана Стоянова ще покаже на зрителите класацията за най-красиво остаряващите мъже актьори в Холивуд, както и как поддържат красотата си Ким Кардашиан и Дженифър Анистън. Рубриката ще представи и интересни подробности за живота на Даниел Крейк.

 

 

Чети: Шварценегер - младши получи голяма роля

 

 

Следващата седмица предстои финалът на риалити проекта "Влез във форма с нас". През изминалите няколко седмици зрителите на БНТ получиха съвети от диетолози, фитнес инструктори, йога инструктори и психолози. Те се запознаха и със съществуващите процедури за отслабване, стягане, разкрасяване и извайване на силуета. В студиото на предаването в четвъртък ще гостуват всички участнички в инициативата, както и целият екип от специалисти и медицински лица, помогнали им да направят крачката към здравословния  начин на живот.

 

 

Гледайте „Денят отблизо” с Мария от понеделник до четвъртък от 10:10ч. по БНТ 1!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV