300 часа олимпийска програма по БНТ

Снимка: Марин Стаменов

 

Тереза Маринова е новото лице на обществената медия

 

 

За първи път в екипа на БНТ е включен олимпийски медалист, който ще води свое предаване – шампионката в тройния скок от игрите Сидни’2000 г. Методи Манченко, обясни че всеки един от 17-те състезателни дни, националната телевизия ще излъчва по 18 часа спортна програма, от 10:15 сутринта до 06:00 часа на следващата сутрин или общо 300 часа продукция за цялата Олимпиада.

 

 

Акцентът ще бъде българското участие на Игрите. Тереза Маринова сподели, че за нея участието в отразяването на Игрите е изключително удоволствие. Шампионката каза, че отдавана мечтае да се занимава с телевизия. за да получи отговори на въпросите, които не са й били задавани докато е била активен спортист. 

 

 

Студийна програма на БНТ от Лондон

 

 

Студийната програма на БНТ е концентрирана в 2 основни периода – преди началото на сутрешните стартове /около 11:30 българско време/ и преди началото на вечерните /от 20:30 ч. българско време/:

 

 

- „Линия Лондон” е обзор на изминалия ден – всички шампиони и резултати на едно място – всяка сутрин от 10:15 ч.

 

 

- „Олимпиадата с Тереза Маринова” е ежедневно олимпийско ток шоу, непосредствено след „Линия Лондон”. Негов домакин е една от българките, донесли 53 златни олимпийски медала на страната ни. В студиото в Лондон тя ще бъде в компанията на Боряна Тончева и Цветелина Абрашева. В предаването гости ще бъдат български участници на игрите и техните треньори, олимпийски легенди, доброволци и интересни личности. С ексклузивни интервююта и репортажи тук ще разберете за постиженията на българите от предния ден.

 

 

Чети: Първи трейлър на "Oz The Great and Powerful"

 

 

- „Днес на игрите” е вечерен обзор от 20:30 ч. с водещи Камен Алипиев и Методи Манченко. Предаването ще прави пълен преглед на случилото се до този момент с българските спортисти през изминалия ден на Олимпиадата. Репортерите на БНТ: Антония Близнакова, Иван Петров, Свобода Маданска и коментаторите ще представят ексклузивни интервюта, репортажи и непосредствените им впечатления от случващото се в олимпийския парк и на останалите арени с българско участие в Лондон.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV