The Voice подарява дълъг уикенд в Париж

 

Пътуването е част от  игра на музикалната медия, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август

 

 

Четиридневен уикенд в Париж е голямата награда от играта на радио и телевизия The Voice, заедно с филма „Step Up: Революция”, чиято премиера е на 17 август. До тогава всеки може да публикува в официалния профил на продукцията в социалната мрежа снимка, на която танцува. Най-добрите фотоси ще бъдат определени от броя на харесванията.

 

 

Двоен билет за премиерата на лентата,  три-, шестмесечен или 1-годишен абонамент за едно от най-добрите танцувални студия у нас са сред останалите награди в конкурса.

 

 

Пакетът за престоя във френската столица включва самолетни билети (плюс летищни такси), 3 нощувки със закуска и медицинска застраховка.

 

 

Действието на „Step Up: Революция” се развива в Маями, Флорида, а сюжетът разказва за младата Емили - дъщеря на богат бизнесмен, чиято мечта е да стане професионална танцьорка. Веднага след като пристига в Маями, тя се влюбва в лидера на група улични танцьори - Шон, който се опитва да привлече вниманието на няколко големи спонсори, с надеждата те да финансират танцовите им представления.

 

Чети: Дракони и пеперуди от Triumph в Шанхай

 

 

Ситуацията се променя коренно, когато става ясно, че бащата на Емили смята да промени изцяло квартала, в който живеят танцьорите от групата на Шон. Тези негови действия ще доведат до събарянето на голям брой къщи и изселването на хиляди жители, без тяхното съгласие. Заедно с новите си приятели, Емили решава да попречи на плановете на баща си, и да запази стария начин на живот в квартала...

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV