Втори сезон на "Колеж Грийндейл"

 

Сериалът завладява уикенд вечерите на bTV Comedy от 4 август

 

 

Вторият сезон от нашумелия сериал на NBC „Колеж Грийндейл” (“Community”) ще направи своя телевизионен дебют у нас чрез ефира на bTV Comedy. Комедийната поредица е носител на редица награди и номинации, сред които номинация за най-добра комедийна поредица на 36-oто издание на People Choice Awards, както и номинации за престижните отличия NAACP, Teen Choice Awards за 2010,  Entertainment Weekly Awards Ewwy и Favorite Star TV за 37-ите People Choice Awards. През 2011 г. един от епизодите на сериала печели и престижната награда Emmy за индивидуални постижения в използваните анимационни ефекти.

 

 

Вторият сезон на комедийният шедьовър, състоящ се от 24 епизода, ще започне да се излъчва по bTV Comedy от 4 август, всяка събота и неделя от 22.00 часа.

 

 

Сагата се върти около група младежи от различни възрасти, които учат в колеж Грийндейл и постоянно попадат в необичайни ситуации. Главният герой в поредицата е адвокатът Джеф Уингър (Джоел Макхейл). Когато дипломата му се оказва невалидна, той получава разпореждане от шефовете си да получи законно образование или ще бъде уволнен. Вече в  колежа Джеф започва да закача Брита – дръзка жена, която иска да избяга от безразсъдното си минало. Проблемите се появяват, когато тя събира пъстър екип от студенти в група за проучвания, сред които дори и известен магнат. Сега, вместо да учи и да завърши безпроблемно, както се е надявал, Джеф е принуден да се впусне в истинско колежанско приключение, изпълнено с протести, домашни и всякакви неприятности. Всеки от героите ще открие много неща за себе си и за истинското приятелство.

 

 

Чети: "Зов за завръщане" от 10 август

 

 

Във втория сезон на сериала за радост на феновете ще се появят като гост-звезди актьорите Бети Уайт („Жега в Кливланд”, „Грозната Бети”, „Малкълм” и др.), която ще изиграе ролята на професор по антропология, Дрю Кейри („Царят на квартала”), който ще заплете Джеф в поредната „адвокатска” интрига. От тази ситуация ще го спаси най-близкият му приятел Роб Кордри („Развитие в застой”), а Хилари Дъф („Клюкарка”, „Шепот от отвъдното”)ще изиграе ролята на „подлярката”, която ще се опита да саботира групата за проучвания, от която Джеф е неделима част.

 

 

В главните роли зрителите ще видят Джоел Макхейл, Джилиан Джейкъбс, Алисън Бри, Ивет Никол Браун, Дани Пуди и Чеви Чейс, а режисьор и сценарист е Джо Русо.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV