Алф ще се завърне скоро

 

Телевизионният герой ще заживее нов живот

 

 

По-големите от вас сигурно още си спомнят сладкото извънземно Алф и неговите приятели по неволя – сем. Танер.

 

 

За тези, които нямат идея за какво става дума ще споменем, че Алф е чаровник с рижава козина и голям нос. Роден е на 28 октомври 1876 година на планетата Мелмак. Ходил е на училище 122 години и много обича котки, но не да си играе с тях, а да ги похапва.

 

 

Един ден космическият кораб на извънземното се разбива в гаража на американското семейство Танер.  Главата не семейството е Уили, жена му се казва Кейт. Те имат две деца - дъщерята Лин и малкият Брайън. И нещо много важно – семейството има домашен любимец - котаракът Лъки.

 

 

За да предпазят Алф от НАСА, съседите и военните, Танер решават да го скрият.

 

 

Новината от днес е, че Sony Animation са на крачка от придобиването на правата върху сериите. Не се споменават имена за сценарист или режисьор. Известен е продуцентът - Jordan Kerner, който продуцира „Смърфовете”. Той ще работи със създателите на „Алф” Tom Patchett, и кукления актьор Paul Fusco, който е и гласът на извънземното.

 

 

Чети: Непобедимите взривяват Младост

 

 

Въпросителните идват от факта, че Fusco е съгласен да озвучи Алф, но не иска да работи с кукла. Може би продуцентите ще създадат компютърно генериран образ на гостенина от Мелмак.

 

 

Ще следим новината, за да ви информираме своевременно.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV