Жените мислят за мода повече, отколкото мъжете за секс

 

Ново онлайн проучване установи, че дамите мислят за мода средно 91 пъти дневно, което е над четири пъти повече, отколкото мъжете мислят за забавления в леглото.

 

 

Допитването е направено от британски сайт, като целта е била да се установи колко пъти, от изгрев до залез, през ума на нежния пол преминават идеи за пазаруване, мода и стил. В проучването са допуснати различни видове „мислене за мода” – от реална покупка на дрехи и обувки, през поръчка на стоки от сайтове или чисто и просто мечтаене за модел дреха на някоя знаменитост.

 

 

Чети: 83 милиона фантома във Facebook

 
 

Изследователите са установили, че пристрастеността на 11% от дамите е толкова сериозна, че те мислят по-рядко за семейството, приятелите или работата си, отколкото за шопинг. Според ръководителя на проекта - Ребека Елдфийлд, за много млади жени пазаруването е не просто необходимост, вид разтоварване или хоби, а е начин на живот.

 

 

 

 

Темата за мода присъства в дамското съзнание около 1 час и 19 минути дневно. Интересното е, че роклите, а не обувките са топ артикулите, за които дамите мечтаят най-често.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Fun