5 фрази, с които момчето може да обърка нещата

 

Не забравяйте – „Казана дума – хвърлен камък”

 

 

Тези дни се сетих за един колега от университета. Иво беше нормално момче, скромно, симпатично и интелигентно. По незнайни за мен причини, обаче всяка нова негова връзка с момиче продължаваше до седмица. Започнахме да се чудим какво ли се случва.

 

 

Излизаше и с няколко момичета от моята група. Случайно, на едно кафе, те заговориха за него. Оказа се, че и спрямо трите е направил една и съща "грешка". По този начин, момичетата определиха неблагоразумието му да каже „Обичам те!” още на втората среща.

 

 

И така, това е фраза номер 1. Това не значи да я изключиш от речника си, а да я оставиш за подходящия момент.

 

 

 

„Ох, Мими …” излизате от доста време всичко е добре и в един момент възкликваш по този начин. Ще се зачудиш какъв е проблемът? Просто Мими е името на бившата, сегашната се казва Катя. Обидно е да объркаш името ѝ, за това не се сърди ако последва прощална целувка и „Сбогом!”.

 

 

 

 


„Виждам как те гледа онзи!” Забележка от ревност е способна да охлади всяка връзка, още повече в един начален етап. Ревността, особено болезнената, може да отрови всяка любов. Не си позволявай да правиш такава забележка, колкото и основателен да ти се е сторил погледа на другото момче. Твоята приятелка, не може да е виновна за това, че я зяпат.

 

 

Прочети и: Цветята са ключ за сърцето на жената

 

 

„Ей, колко секси е майка ти!” Никога, ама наистина никога не изричай подобна мисъл! Всяко сравнение на приятелката ти с нейната майка, няма да ти донесе активи. Напротив! Рискуваш да те прати „на майната ти”.

 

 

„Трябва да си малко по-подредена”.  Колкото и разхвърляно да ти се струва твоето момиче, една такава забележка, може да се окаже фатална. Все пак сте още в началото на връзката си, не знаеш и причината за тази разхвърляност. Може да се е преместила наскоро, да не е имала никакво време за подреждане или пък живее с някоя откачена котка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка