Да му измислим ли име?

 

Как да се обръщаме към пениса

 

 

Ако захванем темата за дружбата на мъжа с неговия пенис, спокойно можем да напишем труд, няколко тома, при това. Не вярвате ли?

 

 


Дали поради инстинкт или нещо друго, първото нещо, което мъжът докосва сутрин не е любимата, а най-доброто другарче – пениса. Има и още нещо интересно. Когато си легне, малко преди да заспи, пак го барва деликатно, сякаш за лека нощ.

 

 

Да се върнем на темата за името. Възможно е половият член на мъжа вече да е „кръстен”. Не са рядкост случаите, при които палавникът носи името на собственика си, но с едно „малкият” пред него. Така може да се запознаете с малкия Васко, малкия Емо или пък малкия Спасчо.

 

 

Ако пенисът е безименен, може да намерим няколко решения. Обикновено жената е тази, която може да предприеме инициативата за измисляне на име. Това се случва в пристъп на умиление. Добро попадение е името Макси. Още по-добре ще е ако такова име му е по мярка. Избягват се умалителни като Бубчо, Малчо, Буболечо или пък Семчо. Колкото по-помпозно, толкова по- добре.

 

 

Чети: Тантрическият секс не е мираж

 

 

С или без име, отношението към пениса трябва да е уважително. Обикновено той е второто „Аз”. Грубост или погнуса към него, се възприемат като лична обида.

 

 

Мили дами, бъдете нежни и добри към пениса любимия и той ще ви се отблагодари с многобройни мигове на наслада. Не се дръжте с него така, както не искате да третират вашата Писана. Хм, как точно я наричате?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка