Как да направим първата среща последна

 

Ако искаш никога повече да не го видиш следвай правилата

 

 

Много често животът се шегува с нас. Например, поднася ти на първа среща пън, който разбираш, че е по кух от топола. На всичкото отгоре, той много си пада по тебе. Как можеш да се измъкнеш? Има някои деликатни правила, които могат да помогнат деликатно да ликвидираш всяко негово желание да те види отново. Можеш да ги разглеждаш и от друг ъгъл – ако момчето е готино, не прави това, за да не го изгониш завинаги.

 

 

И така, решила си, че искаш да го разкараш и след първата да няма втора среща. За начало, можеш да поставиш крайно невъзпитания въпрос „Колко печелиш на месец?” Мъжете не обичат този въпрос. 99% ще отговорят, че печелят „достатъчно”. Ако не ти каже колко изкарва, можеш да вмъкнеш каква е твоята заплата, даже я преувеличи и кажи, че истинският мъж трябва да печели двойно повече.

 

 

След това, поискай задължително да ти покаже къде живее, даже и адресната си регистрация. Ако все пак те заведе, задължително измъкни ключовете от ръката му, за да отключиш ти и така да влезеш първа в жилището. Вътре се втурни там, където ти се прииска, без да питаш с кого живее и коя е неговата стая.

 

 

След като си влязла, разгледай какво има в шкафовете, хладилника, под леглата и на терасата, да не пропуснеш и гардеробите.

 

 

 

 

Ако си успяла да направиш всичко от по-горе изброените - следва втори рунд. Говори за себе си. Разкажи му колко си добра, ангелче и херувимче. Как обичаш да пътуваш в близки и далечни страни, цениш и обичаш скъпите ресторанти и изискани питиета. По никакъв начин не можеш да се примириш с лошите навици на другия. Сподели, че не можеш да разбереш жените, които рискуват мекотата на кожата на ръцете си, като мият чинии. И това в 21 в.! Добави, че в кухнята не влизаш.

 

 

Чети и: Помогни му да намери твоята G-точка

 

 

След това, не го оставяй да каже нещо за себе си. Не млъквай. Добави, че имаш любим ресторант за вашата сватба и че най-подходящата дата за церемонията е следващата неделя. Ако я пропуснете ви чака цял живот лош късмет.

 

 

В края на срещата го попитай за името, понеже си го забравила. След като ти отговори, добави въпроса „Кой тъпак ти е измислил това име?” Ако отговори „Майка ми го е избрала”, спукай се от гръмогласен смях.

 

 

Спазвай тези правила и ще успееш да  превърнеш първата среща в последна. Ако искаш, все пак да си напълно сигурна за това, добави колко много харесваш груповия секс с няколко мъже. Вметни и че твоята мисия в живота не е да се множиш, като рискуваш фигурата си някакво забременяване.

 

 

След всичко това, ако той все още иска да те види, значи просто имаш работа с пълен луд. Бягай на далече!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка