Взаимната мастурбация – игра за влюбени

 

С ръка можете да доставите истинска наслада на другия

 

 

Едно интересно и много приятно изживяване можете да подарите на партньора си, дори само с длан. Усещането може да ви се стори малко странно, заради разменените роли, така де, правите с гениталиите му това, което той практикува, когато е сам, а неговата длан гали и докосва вашите интимни части.

 

 

Взаимната мастурбация е една много приятна форма за разнообразяване на сексуалния ви живот. Тя е приложима за дwойка, в която чувствата все още горят и партньорите се желаят силно.

 

 

За нея:

 

 

Мъжът поставя дланта си върху срамните ѝ устни, като я плъзга с постъпателни движения. Същото прави и показалецът му. Ритъмът трябва да е в хармония с движенията на таза на жената.

 

 

За него:

 

 

Хващате члена му с една ръка, точно под главичката, като натискате препуциума възможно най-силно, но без да прекалявате, за да не му причините болка. Стимулирайте както основата на пениса, така и скротума.

 

 

Чети: Само за мъже: Как да удължим акта?

 

 

Един важен съвет - добре е периодично да се сменят движенията, с които мастурбирате партньора си. Така ще се избегне насищане на усещането, което даже е възможно да причини и болка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка