Бонбоните говорят за секса

 

Или какво можеш да чакаш от него, според това как маха обвивката им

 

 

Немски сексолози смятат, че може да се разбереш какъв е мъжът в леглото, по начина по който яде бонбони. Но не тeзи в кутия или пакетче, а тези, които имат обвивка. Начинът на нейното отстраняване ще ти даде много ценна информация. Благодарение на нея ще можеш да узнаеш какво можеш да очакваш от него.

 

 

Като развива бонбона, такъв е в леглото

 

 

1. Той харесва бързия секс. Ще разкъса обвивката набързо и ще я захвърли веднага след това. От такъв мъж на можеш да очакваш нещо повече от едно бързо изчукване. Още по-малко сериозна и дълготрайна връзка.

 

 

2. Той е изобретателен и със сексуална фантазия. Ще го познаеш пак по обвивката на бонбона. След като я отдели, ще започне да си играе с нея и даже може да направи някаква фигурка. Колкото по-сложна е тя, толкова по-голямо сексуално въображение има.

 

 

Чети и: Ранното започване на половия живот скъсява брака

 

 

3. Харесва по-грубия секс и се интересува повече от личното си удоволствие. Този мъж ще хване хартийката, ще я поизглади с ръка и после ща започне да дърпа различните ѝ краища, сякаш иска да изпита силата си.

 

 

4. Той държи и на последния детайл в леглото. Педантично, бавно и внимателно ще развие бонбона. Хартийката, която ще остане след това, ще изглежда така, сякаш никога не е имало нещо в нея. Той обича да е оригинален и изискан в леглото.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка