ТОП 5 грешки в отношенията с мъжа

 

Много жени обричат сами връзката си

 

 

Няма идеална връзка, има взаимни компромиси. Чрез тях двама души могат да запазят отношенията си в добро състояние продължително време. Никой не е застрахован от грешки. Може да ги допусне както жената, така и мъжа.Ще помогнем на нежния пол с ТОП 5 на най-разпространените грешки в една връзка.

 

 

Жената се държи като майка към половинката си. Често използва изрази като „Защо си се облякъл толкова леко..?”, „Трябва да се храниш повече..,” или пък "Да не забравиш да си изпиеш лекарството”. Има и още много други такива.

 

Тези думи говорят за любовта на жената, но те унижават мъжкото достойнство, за това трябва да бъдат забравени. Още повече, че наистина създават реална опасност, мъжът да започна да гледа на приятелката си/ съпругата си, като на майка. А така и страстта ще си отиде.

 

 

Жената омаловажава достойнствата си, а подчертава недостатъците си. Няма идеални хора, всеки има своите силни и слаби страни. Мъжът е лидер, той иска да вижда, че има най-доброто. Неговото момиче е най-умно, най-красиво, най-желано.

 

Ако жената натяква недостатъците си, сама "реже клона" на който седи. Не е нужно той да разбира, че вече не можеш да влезеш в любимите си дънки или пък че козметичката ти е много притеснена за състоянието на кожата ти. Запази в тайна и пърхота, който ти се е появил.

 

 

 

 

Жената се държи с мъжа като с приятелка. Не прави тази грешка, ако не искаш за потушиш огъня на страстта и желанието. Повярвай, няма да те хареса ако вечер си лягаш до него с два пласта крем на лицето или го будиш, когато си краставици на очите или водорасли по кожата. Старай се да те вижда само от хубавата ти страна. Какво става зад кулисите, той не е нужно да знае.

 

 

Чети и: Има ли приятелство между мъжа и жената

 

 

Твърде дългият тоалет. Трябва да излизате някъде, а тo все още не си готова, и така всеки път. Мъжът мрази да чака. Първите пъти най-вероятно ще преглътне, че ти трябва още и още време. Така няколко месеца. Колко дълго мислиш, че ще изтрае да се киприш пред огледалото?

 

 

Тя го наставлява как да шофира. Колата за мъжа е неговата крепост, негов дом, монашеска килия и дори място за разврат. Той се чувства господар зад волана. А тя прави грубата грешка, да му дава акъл как да кара: „Мини на трета…” или пък „Не карай толкова близо до този…”Хайде, изпреварвай, какво чакаш…” и други от този род, са изрази които трябва да забравиш. Опитът на жената да командва мъжа докато шофира има значението на бунта за кораба. А какво се случва не наострения юнга?

 

 

Изхвърлят го зад борда.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка