5 мита за оргазма

 

Кое е истина и кое не?

 

 

Само жените изживяват множествен оргазъм. Истина е! От цялата история на човечеството, науката познава само един случай на мъж, който за 37 минути, без загуба на ерекция успява да изпита цели шест оргазма. Но това е уникален случай. За нормалния мъж, множественият оргазъм е мисия невъзможна.

 

 

Оргазъм симулират само жените. Не е вярно. Вече сме писали по темата. Оргазъм се случва да симулират и двата пола. По-често го правят жените, но по-лесно лъжата лъсва при мъжете. Все пак, след оргазъм трябва да има еякулат, нали?

 

 

Различният алкохол влияе по различен начин върху секса. Вярно е. Общото действие на употребения алкохол се свежда до понижаване чувствителността на пениса. Най-добре върху самолета влияе чаша червено вино. Водката ще увеличи мерака, но ще те отслаби под кръста. Бирата пък ще омекоти приятелчето.

 

 

При мастурбация оргазмът не е толкова силен. Не е вярно. Способът за достигане на оргазъм не определя неговата интензивност. Всичко зависи от желанието и фантазията. Т.е. оргазмът може да е прекрасен и без жена, но чисто психологически се препоръчва да не е резултат на ръчен труд.

 

 

Чети и: Жените харесват женствени мъже

 

 

Оргазмът може да бъде трениран. Вярно е. Има много начини мъжът да се научи да отлага върховия момент или пък да удължава акта. Ако искаш може да се научиш да го получаваш по-интензивен. За въпросната тренировка се концентрирай върху мускулите на перинеума. Упражнението трябва да се прави няколко пъти дневно.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка