Какво убива романтиката?

 

ТОП 5 дребни неща, които могат да сринат интимния ви живот

 

 

Ако отношенията ти с любимия човек подават сигнал SOS, може би трябва да потърсиш причините за това. Откриеш ли ги, започни борба с тях.

 

 

Кои са най-често срещаните препъни камъни?

 

 

1. Любов към работата или работохолизъм.Отказът от сексуален живот в името на кариерата определено е проблем на съвременното общество. Кариеризмът владее както мъжете, така и жените и е способен да направи фригидни и импотентни и най-младите хора.

 

 

2. Приятелите. Винаги ще се намери някой приятел или приятелка, които постоянно искат да се виждат с половинката ти или пък все някой е в депресия има нужда от рамо на което да поплаче. Има и трети вариант- приятел, който няма къде да нощува и решавате да го приютите у вас. Едната нощ се превръща в седмици, а вашата романтика отива на кино.

 

 

3. Пица с доставка по домовете. Вкусно, лесно и удобно – звъниш и поръчваш. За съжаление, след обилното хапване ще ти се прииска да си полегнеш или просто да се размажеш, но не и да правиш секс.

 

 

4. Сериали. Все по-малко хора гледат телевизия в днешно време, но все още може да се намери двойка, за която сериал от малкия екран може да се окаже, спънка към спалнята. Точно когато някой иска секс, другият държи дистанционното на телевизора. Какво да се направи в този случай? Най-добре изчакай да свърши и след това се пробвай отново.

 

 

Чети и: Малка интимна прическа

 

 

5. Лошият дъх. Звучи грубовато, но е така. Несвежият дъх на партньора няма как да не събуди отвращение. След това, не ти е  нито до романтика, нито до секс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка