Изучавай оргазма със секс играчки

 

В днешно време еротичните дрънкулки са безброй

 

 

Оргазмът е не само физическо удоволствие, но и стремеж да вървим напред и нагоре в света на удоволствието. Разтърсващото чувство ни кара да искаме още и още.

 

 

Секс играчките не са атрибут за самотници. Дори когато си имате половинка, те не са забранен плод, а могат да помогнат за допълнителната радост между завивките. Ако си нямаш такава играчка, отиди до най-близкия секс магазин или посети някой онлайн сайт за продажба и избери най-доброто за себе си.

 

 

Да стимулираме клитора?

 

 

 

 

Клитор е тази зона, която носи удоволствие на 80% от жените. За тази цел има много варианти, които може да избираш, пробвай някой клиторен вибратор, а може и вибратор - пеперудка. Те въздействат върху клитора и без да е необходимо да проникват във влагалището.

 

 

 

 

Пробвай най-популярната играчка за двама We-Vibe. Страхотното приспособление стимулира не само клитора, но заветната G-точка, най-важната част отговаряща за оргазма на жената. Тази джаджа се харесва както на мъжете, така и на жените.

 

 

А какво ще кажете за ерекционните пръстени? Те се поставят в основата на пениса, където го стимулират с вибрация. Те помагат и за клиторната стимулация и помагат на жената да достигне по-бързо до жадувания връх. Този пръстен спомага за засилване на ерекцията, като препятства оттока на кръвта от пениса.

 

 

 

 

Ако аналното удоволствие не ти е табу, няма да откажеш да си набавиш някой миг анална жега. За целта има цял арсенал от предложения, вибратори, разширители, дилда, топчета и какво ли още не. Форми, цветове и модели. Комбинирай с добър гел и може да стане много, ама много интересно.

 

 

Чети и: Случайният секс - наръчник за успокояване

 

 

Като ги споменахме – има много загряващи и възбуждащи кремове. Те засилват притока на кръв в ерогенните зони, като така засилват чувствителността им и удоволствието.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка