Мокрите сънища и тяхното значение

Снимка: dn ua

 

Спите, а сънят ви като ХХХ филм

 

 

Вие сте възпитана, добре изглеждаща и сексуално задоволена жена, но една нощ за ваш ужас сънувате как правите секс с Брад Пит или някоя друга звезда. А може и просто да сте станала жертва не сън с порнографско съдържание. Ами сега?

 


Тълкуването на сънищата е старо колкото самите сънища. Дали те не показват скритото във вашето подсъзнание?

 


Предлагаме ви прочита на сексолога Трейси Кокс.

 


Да се върнем на съня с Брад Пит. На негово място може да бъде и Джони Деп, а защо не и Вин Дизел.  Въпрос на вкус или по- точно въпрос на сън.


Ако сънувате как го правите с някоя холивудска звезда, според Кокс у вас се крие древната склонност към ексхибиционизъм. Жадувате за блясък и вперени във вас погледи.

 


Какво да правите ако ви се присъни това? Облечете най- секси дрехите си и отидете на парти на някое приятно място с повече привлекателни хора. Там може да срещнете добър заместител на Пит или друг герой от помислите ви.
 

 

Сънуваш, че правиш секс и си с пенис

 


Няма място за притеснения. Всяка втора жена е имала такъв сън. Та коя от вас би отказала да го има за миг или поне гарантирания оргазъм? А така на сън поне може да се докоснете до изживяването на мъжете.

 


Според Трейси Кокс, този сън означава стремеж към самоутвърждаване. А пенисът само символизира вашия успех (голям символ, няма как).

 

Секс с някой враг или недоброжелател

 

Отново няма повод за безпокойство. Това означава, че все още търсите идеалния любовник. А човек до вас не ви устройва на 100 процента.

 

Другият често срещан сън е сексът с непознат.

 

В този случай става дума за копнежи извадени от някой ъгъл на вашето подсъзнание. Най- вероятно искате нещо еднократно, горещо и с напълно непознат.

 


В заключение можем да кажем: каквото и да сънувате важно е да имате някой до себе си, да го гушнете и заспите сладко. Всичко друго да само теории.

 

 

Още G-Точка