Сутрешен секс – зареди се с бодрост за деня

 

Не се отказвай от удоволствието призори

 

 

Как посрещаш утрото? Звъни будилникът, спираш го, няколко минути докато се освестиш, кафе, душ и други тривиални занимания.След това тръгваш на работа.

 

 

Има вариант, в който може да посегнеш към дистанционното на телевизора и да си доставиш поредната доза сутрешна помия, а после се чудиш защо ли ти е крив целият ден.

 

 

Искаш ли нещо различно? Защо не пробваш с един приятен сутрешен секс?

 

 

Намери достатъчно време за събуждане в нормално време, отдай се на ласки с любимия човек и ще получиш страхотна доза заряд от добро настроение за целия ден. Учените установиха, че хормоните на възбудата сутрин са с 25% повече, отколкото през останалата част от денонощието. Освен това сутрешният секс се оказва наистина вълнуващо изживяване. След като го открият, 9 от всеки 10 мъже и 7 от 10 жени с лекота заменят вечерните със сутрешни креватни занимания.

 

 

Освен това сексът сутрин спомага за поддържане на организма в тонус. След секс, тялото на човек получава огромна доза бодрост, светогледът става по-положителен, въображението се сдобива с творчески импулс.

 

 

Сексът сутрин е отлична алтернатива на сутрешната гимнастика. След него, определено сте загряли основните мускули в тялото си. Освен това, сексът ускорява кръвообръщението, спомага и за укрепване на имунната система.

 

 

Чети и: Порно с Пике и Шакира търси купувач

 

 

Сутрешният секс има и един минус. Ще го посочим - за да правиш секс сутрин е нужно да ставаш по-рано. Това пречи ли ти? Като отчетеш всички плюсове, май няма да му мислиш много и още в неделя, ще нагласиш будилника с поне 30 минути по-рано. Ако след това някой те пита за причините за грейналата ти усмивка, сподели тайната си - доза сутрешен секс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка