Как да я победиш в спора?

 

Три правила, които могат да я поставят в ъгъла

 

 

Който не е спорил с жена, той не знае, че това не е никак лесна задача. Даже и да си прав, пак грешиш, защото нещата са само така, както тя ги твърди. Дори да имаш убийствени аргументи, пак може да не се съгласи с тебе. Трябват кураж, спазването на три прости правила и може да успееш в спора с твоето момиче.

 

 

Вслушай се в нейното мнение. Това е стратегически важен ход. Остави я първа да си каже какво иска. Слушай я внимателно и си отбелязвай мислено основните моменти в нейната пламенна реч. Но това не значи да оставяш думите ѝ просто да минат покрай ушите ти. Проучи позицията ѝ  и се запознай със слабите ѝ места. Слушай до края, иначе резултатът няма да е този, който очакваш.

 

 

Твоят отговор. Ако си спазил горния съвет, можеш да преминеш в контраатака като засегнеш неяснотите в нейната позиция.
Трябва да си спокоен и съсредоточен. Изложи позицията си уверено, като я гледаш в очите. Тя ще се опита да те срази, бъди сигурен. Не се оставяй да те поведат провокации. Когато те прекъсне, изслушай и продължи чак след това. Говори с факти и аргументирай защо доводите ѝ са неоснователни. И пак ти напомняме- запази спокойствие!

 

 

Помирителен секс. Няма значение кой е прав и кой крив. Помирителният секс ще се отрази добре и на двамата и ще ги направи да се чувстват като победители. Използвай този ход чак на финала. Не и за временно примирие, след което да се върнете към битката. Слагате точка на спора и се отдавате на удоволствието. След секса, ще свалите получилото се напрежение и ще заровите по-лесно томахавката.

 

 

Чети и: Сутрешен секс – зареди се с бодрост за деня

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка