ТОП 5 секс рекорди

 

Предлагаме ви няколко от най-най-големите „достижения”в секса

 

 

В шарения ни свят сме гледали, чели и слушали за какви ли не щури достижения и рекорди. Много от тях биват, подобрени, други ни карат да настръхнем от ужас, а има и такива, заради които можем да цъкаме с език. Към последните ще включим и някои от най-известните секс рекорди.

 

 

Големи достижения в тази област няма как да не отбележат професионалистите в бранша или поне в порното. Кариерата на актьорите от филмите за възрастни не продължава дълго, но има и изключения. Едно от тях е Джон Холмс. Той може да се похвали, че е играл в 2150 филма.

 

 

Лиза Спаркс пък е рекордьорка за най-голям брой партньори за един ден. Безотказната мадама е успяла да се справи за това време с 919 мъже. Звучи главозамайващо!

 

 

Най-голяма оргия. Този рекорд леко ни звучи невероятно, но е факт. В събитието участвали 250 човека. Но не това ни смути, а обстоятелството, че рекордьорите са японци.

 

 

Рекордът за най-продължителна мастурбация принадлежи на Масанобо Сату. Неговото постижение е регистрирано на специален маратон по онанизъм в Сан Франциско. На него младежът успял да ръкоблудства 9 часа и 58 минути.

 

 

Чети и: Как да я победиш в спора?

 

 

И за финал рекордът за най-голямо количество погълната семенна течност. Искате ли да се пробвате да познаете стойността? 0.8 литра или поне толкова са успели да извадят от стомаха на американката Мишел Монахан лекарите от болница в Лос Анджелис. Достижението е от юни 1991 година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка